Minőségpolitika

A Vízber’82 Bt. vezetése tevékenysége során minden esetben elsődleges és alapvető szempontnak tekinti a minőségirányítási követelmények érvényesítését.

A Vízber’82 Bt. az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően minőségirányítási rendszert dolgozott ki tevékenységére. A minőségirányítási rendszer kialakításánál figyelembe vette a szabvány előírásait és a Vevők ismert követelményeit.

A Vízber’82 Bt. vezetése kötelezettséget vállal a létrehozott minőségirányítási rendszer folyamatos működtetésére és korszerűsítésére.

A Vízber’82 Bt. tevékenysége során megismeri és betartja a Vevők  követelményeit, minőségi célkitűzéseit és annak megvalósítása érdekében tevékenykedik.

A minőségirányítási rendszer alkalmazásának és megfelelőségének érdekében alapvető fontosságúnak tartja a személyzet folyamatos képzését, az erőforrások és az alkalmazott technológiák folyamatos fejlesztését.

A Vízber’82 Bt. minden dolgozója felelős a minőségirányítási rendszer megismeréséért, betartásáért saját felelősségi területén.

A Vízber’82 Bt. vezetése a minőségirányítási rendszerét folyamatosan működteti és átvizsgálja a folyamatos alkalmasság, fejlesztés érdekében.

A Vízber’82 Bt. minőségpolitikája megfelel a szervezet céljainak.